Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow
 

Acra Lock lim

Hos HF Industri & Marine tilbyder vi avanceret to-komponent methacrylat lim fra Accra Lock, som er af høj kvalitet til forskellige materialer. Methacrylat limen fra Accra Lock kan bruges til næsten alle typer limninger, hvor der kræves en permanent låst eller integreret samling af en lang række materialer. Limen er beregnet til at modstå barske miljømæssige forhold og chok belastninger. Acra Locks lim kan også forbinde to forskellige materialer, hvilket også gør den ekstra god som konstruktionslim. 

Lim til bilen og båden

Lim fra Accra Lock kan være med til at erstatte brugen af flere forskellige sammensvejsninger af materialer, så du derved kan spare på både tid og forberedelse. Vores sortiment af lime fra Accra Lock spænder bredt, hvorved du kan finde den type lim, som bedst passer til dit behov. Omend det er små eller store projekter, så kan der findes en lim fra Accra Look, som passer til opgaven. Limen kan også bruges uden nogen større form for forberedelse af materialet. Derved kan limen hurtigt komme i brug. Det øger også mængden af objekter, der kan limes på en given tid, da der ikke spildes en masse tid på forarbejde. Den lave hærdningstids (alt efter limtypen) gør også, at projekter hurtigt kan komme videre til næste fase. 

Marine

Indenfor marineindustrien har Acralock en række produkter i deres 1:10 serie, som er RINA certificeret, hvilken garanterer et holdbart produkt. Limen kan bruges til de fleste typer samlinger og montage på skibe og både såsom interiør, platforme, og andre limninger på ABS, Akryl, PVC og mere.  

Industri

Acra Lock limen er også anerkendt inden for vindindustrien til limning af naceller og andre samlinger af blade. Limen tilbyder topklasse vedholdenhed og styrke kombineret med høj modstand mod deformering under belastning og høje temperaturer. 

Versatilitet og gode egenskaber

Limen fra Accra Lock er versatil og højt rangeret indenfor mange forskellige brancher. Limen har en lang liste af egenskaber, som gør, at den er en af de mest velsete og brugte lime inden for marine og industri. Heriblandt er:

  • Kemisk vedhæftning til materialets overflade
  • Limer de fleste materialer uden slibning eller primer
  • Kombinerer høj vedhæftningsstyrke og valg og stivhed eller fleksibilitet
  • Fås i patroner, 20L spande og 200L tromler
  • Kombinerer hurtig afhærdning med et valg af arbejdstid fra 5-120 min
  • Limer Telene og Varm galvanisering
  • Lav exotherm og lav krymp

Derudover behøver limen ikke nogen form for mekanisk rengøring, og kan findes med forskellige viskositeter og hærdningstider, alt efter hvordan den skal bruges. Acra Lock findes også i to forskellige blandingsforhold: 1:1 og 1:10.

Acralock strukturel lim, er en MMA lim med mange forskellige åbningstider og viskositeter.

Acralock behøver ikke mekanisk slibning på de fleste overflader, en let rengøring er nok.

Acralock findes i en 1:1 serie og 1:10 serie.

 

Find mere information på www.acralock.eu eller www.acralock.com

Kontakt HF Industri & Marine ApS for at få tilsendt en limprøve, eller book et møde.

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK