Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

HF Industri & Marine Workshops i 2021

Da vores produkter er tekniske har vi valgt at afholde flere workshops i løbet af 2021. Der vil henholdsvis være heldags kurser i weekender og fyraftenskurser på hverdage.

På vores webshop står hver enkelt kursus beskrevet i detaljer.

Vores kurser har alle et fagligt indhold og du går derfra med viden om de produkter vi har arbejdet med samtidig med du selv har haft muligheden til at arbejde med dem og muligheden for at stille tekniske spørgsmål til lige netop dit projekt.

Vores kurser 2021:

Epoxy Kursus inkl. værktøjskasse lørdag d. 16. januar 2021 - et heldagskursus hvor du får en bred indsigt i først og fremmest West System Epoxy men også vores øvrige produkter.

Epoxy Kursus onsdag d. 20. januar 2021 - et fyraftenskursus i West System Epoxy samt diverse glasfiberreparationer

Intro Workshop Entropy Clear Casting Epoxy onsdag d. 12. januar 2021 - et fyraftenskursus med introduktion til diverse støbninger med glasklar epoxy der kan benyttes til Rivertables, smukker, skulpturer mm.

Rivertable Workshop med Entropy Clear Casting Epoxy - 27. januar og 10. februar 2021 et kursus bestående af over to datoer hvor man støber og færdigbehanlder sit eget Rivertable bord.

 Renovering Teakdæk onsdag d. 2. februar - et fyraftenskursus hvor du lærer hvordan du skal renovere dit teakdæk både mht. oprensning af fuger og ilægning af nye fuger og propper.

Der er rift om pladserne - så tilmeld dig allerede nu.

Vores Workshops er den ideelle gaveide til sejleren som har alt.

Tilmelding kan ske på webshoppen

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK