Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

HF industri & Marine ApS er det firma i Danmark som besidder den største viden og erfaring indenfor epoxy samt marineprodukter i øvrigt. Den viden deler vi meget gerne ud af ganske gratis. Klik på billedet for at se tilbuddet om gratis foredrag hvor vi blandt andet fortæller om glasfiber reparationer, reparation af teakdæk, maling og lakering af båd samt osmosebehandling.

Vi fortæller om brugen af vores produkter som blandt andet omfatter West System Epoxy, Epifanes Yacht Coatings (bådlak og maling), KiwiGrip skridsikker dæksmaling, Dæksfugemasse fra TDS, Indpakning med HF Krympeplast og meget mere.

 Vi kommer ud til jer ved et minimum deltagerantal på 25 personer. Det er gratis. Kontakt os direkte pr. tlf. 62 20 13 12 eller pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere og aftale nærmere.

Såfremt I har specielle emner I ønsker berørt som eksempelvis omfugning af teakdæk eller installation af tunnelrør til bovpropel, tilretter vi gerne foredraget så det passer til jeres behov.

 

 

 

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK