top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Med Scrubbis får du muligheden for at fjerne rurer og anden belægning fra skroget, mens båden stadig er i vandet. Dette sparer dig både for tid og penge.
Tilgroningen er temmelig løs, når båden er i vandet. Det er derfor meget lettere at skrabe den af.
Lige så snart båden er løftet op af vandet, bliver tilgroningen hurtig hård og sætter sig godt fast på skroget. 
Det bliver derfor meget mere besværligt, at gøre skroget rent når båden er oppe.
Vores produkter er designet til at beskytte miljøet og gøre det lettere for bådejerne, at pleje deres både. Scrubbis er en rentabel og miljøvenlig løsning på problemet med begroning på bådskroget.
Scrubbis er en børste, som presses ned i vandet under bådens skrog og på den måde skraber den nærmest selv begroningen af. Den har en opdrift på ca. 2 kg. Dette gør det meget lettere at rense skroget, helt ned til kølen.
(klik på billedet for at forstørre)
Tilsmudsningen er blød og har ikke fæstnet sig til skroget, når båden er i vandet. 
Scrubbis opdriften på de smalle skraberribber giver den en stor kraft og dermed, en større rengøringseffekt. (klik på billedet for at forstørre)
En 30-35 fods sejlbåd, kan renses i løbet af en halv time. Skrub din båd omkring 3-6 gange per sæson, afhængig af hvor båden ligger.
Scrubbis er et specielt værktøj til at rense skroget på en hurtig og omkostningseffektiv måde. Rengøringenshovedet har en opdrift på ca. 2 kg og en længde på 3,2 m.  Rensehovedet er forsynet med fleksible skraberblade, som effektiverer rensningen af skroget. Scrubbis materialevalg, design og funktion gør den til et unikt og miljøvenligt alternativ. (klik på billedet for at forstørre)
           
Scrubbis børstehoved GROOVY fjerner ru og hård begroning fra skroget. 
Scrubbis børstehoved GROOVY er et børstehoved og tilbehør til Hull Skraber Set (86.102). Som erstatter det sædvanlige børstehoved.
Scrubbis børstehoved er designet til hård og rigelige marinevækst, men ikke til allerede hærdet begroning, såsom ruer. Rengøringshovedet har en opdrift på 2 kg, hvilket skaber et tryk mod skroget og letter rengøringen.
(klik på billedet for at forstørre)
For de bedste resultater, anbefaler vi, at du først bruger Scrubbisbørstehoved GROOVY og derefter skifter  tilbage
til standardhovedet.
Først fjerner du den tunge begroning og derefter det blødere slam, og du får et rent skrog.
Denne børste kan anvendes med samme teleskoprør som Scrubbis standard  
Mål: DxL 11x40 cm.
(klik på billedet for at forstørre)
Scrubbis WaterLine system består af flere produkter beregnet til nemt og effektivt, at styre, rense og pleje skroget ved vandlinjen.
Ideen med Scrubbis WaterLine System er at håndtere bådskroget ved vandlinjen mens båden er i vandet i løbet af sæsonen. Vandlinien kan rengøres kontinuerligt og er således altid ren og flot. Også snavset og belægningen er fugtigt og derfor let at fjerne mens båden er i vandet. Systemet er miljøvenligt, når man kombinerer mekanisk rensning med mild vaskepulver. Ingen skrappe kemikalier eller syrer skal bruges.
De produkter, der indgår i Waterline System er:
Scrubbis waterline brush; Scrubbis vandlinjebørste. Fjerner nemt alger, skidt og slim i vandlinjen. Separat teleskoprør kan tilkøbes.
 
Teleskoprør som både kan anvendes til Scrubbis standard eller Scrubbis vandlinjebørste
 WaterLine Cleaner Spray 0,5 L; Cleaner på spray. Mild, men effektiv. Ingen opløsningsmidler. På vandbasis, kan anvendes på gel coat, stål, glas og tekstiler. Anvendes i sammenhæng med Scrubbis Waterline system. 
(klik på billedet for at forstørre)
Download brochure
Scrubbis
Hent brochure som PDF
FOCUS, erhvervskunder
31. august 2011
HF Krympeplast

12. marts 2009
PRO SET Epoxy

HF Industri & Marine
Gotlandsvej 6
5700 svendborg
     
Telefon: +(45) 6220 1312

Copyright © HF Industri & Marine ApS - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3